about us

Despre noi

Ecoblue Invest SRL: Magazinul tău unic pentru modă, frumusețe și multe altele.

Înființată în 2021, Ecoblue Invest SRL este o companie românească implicată în diverse activități precum crearea de conținut pentru magazine online precum Bealife, Eurbuy și Rom-Buy precum și import și export.

Cu propriul depozit de 1.400 mp situat pe drumul DN 1, la doar 20 de kilometri de capitală, acordăm prioritate calității produselor, experienței clienților și livrării rapide.

Ca parte a angajamentului nostru de a oferi o experiență de cumpărături fără cusuri, vindem în primul rând îmbrăcăminte, pantofi, accesorii, produse cosmetice și instrumente in magazinele noastre online. Colaborăm cu una dintre cele mai mari companii internaționale de curierat, DPD, pentru a asigura livrarea la timp și încredere.

Eforturile noastre au fost recunoscute cu un rating de calitate A++ și mai mult de jumătate dintre clienții noștri sunt cumpărători fideli. În plus, oferim un termen de livrare de maximum 2 zile în funcție de stocul local. Cumpărați prin Ecoblue Invest SRL pentru toate nevoile dvs., modă și frumusețe.